ZACHTE ZORG
HEVERLEE • ‘Zachte Zorg’ is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen, die ik aanbied. Ze hebben met elkaar gemeen, dat het vormen zijn van complementaire zorg, zachte zorg dus. Centraal in het aanbod staat massage. Elk van de technieken wordt afzonderlijk gebruikt of in een combinatie met massage, aangepast aan ieders noden en wensen. In een verkennend gesprek wordt dit samen bekeken.

Het belangrijkste in de behandelingen is “aanraking”.

Aanraking is als vorm van contact tussen mensen veel directer, sneller en dieper dan woorden en het kan iemand veel beter geruststellen dan we met praten kunnen doen.

De aanraking is nooit opdringerig of vrijpostig maar volledig aanwezig en eerder bescheiden en voorzichtig. Menselijke aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen transformeren.

Omdat haar kracht in zachtheid schuilt, is de behandeling geschikt voor eenieder zowel kinderen als volwassenen.

Heilzaam bij: stress en spanningen, fysieke pijnen, emotionele trauma’s en moeilijkheden, depressie, relatieproblemen, mobilisatie, herstel na of begeleiding bij ziekte, zwangerschap. Ook kan u komen om uzelf te ontdekken via uw lichaam of gewoon om te genieten.
mail ons
0032.16 20 10 35
Lodewijk De Vochtlaan 8
3001 Heverlee
breng me hierheen