SHIATSU SCHOOL GENT
GENT • Welkom op de website van de Shiatsu School Gent ! Wij zijn een onafhankelijke shiatsu school, gelegen in het centrum van Gent, die een professionele shiatsu opleiding aanbiedt.

Wilt u dit fantastisch (bij)beroep ​beoefenen of wenst u zich verder persoonlijk te ontwikkelen? Dan bent u aan het juiste adres!

Het is onze passie en doelstelling om deze kennis door te geven aan een zo ruim mogelijk publiek van geïnteresseerden. Hierbij houden we onze drempel zo laag mogelijk door een flexibel modulair opleidingssysteem aan te bieden dat uniek is in België. Hierdoor wordt het voor mensen met een drukke agenda mogelijk gemaakt om een shiatsu opleiding te volgen. Daarvoor kunt u steeds rekenen op een gemotiveerd & ervaren lerarenkorps.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze lessen...

Shiatsu School Gent is ondertussen geëvolueerd naar een drukke Shiatsu & Seiki praktijk 'Kimura Shiatsu & Seiki Instituut.'
Er wordt geen opleiding Shiatsu meer gegeven, wel worden op verschillende plaatsen en momenten Workshops Seiki georganiseerd.

Indien jij een workshop Seiki, Shiatsu of Seitai wil organiseren is Frans, als gedreven en zeer ervaren docent, steeds bereid om dit te bespreken en in zijn agenda te passen.
Wereldwijd zijn studenten zeer enthousiast over zijn Seiki workshops, o.a. Frankrijk, Nederland, Hong Kong, Argentinië....
http://www.seikisoho.be/
Lange Kruisstraat 6A
9000 Gent
breng me hierheen