ROZE VLINDER: SHIATSU EN HEPPIE MASSAGE (ASS, ADHD, HSP)
BIERBEEK • Mijn naam is Sara en ik woon in Korbeek-lo waar ik Shiatsu en Heppie massages (ADHD, ASS, hoogsensitief) geef.

Shiatsu:

Shiatsu is afkomstig uit het oosten en is een soort van massage die over de kleding heen gegeven wordt. Je kan het een beetje vergelijken met acupunctuur maar in plaats van naalden gebruik ik mijn duimen en handpalmen. Door druk te geven op verschillende punten van het lichaam, wordt je energie terug aangevuld en kunnen eventuele lichamelijke en/of psychische klachten verlicht worden.

Voor een sessie van een uurtje betaal je 40 euro voor de eerste keer en nadien 50 euro. Reserveren kan online via mijn website https://www.roze-vlinder.be of telefonisch op het nummer 0494/85.54.18 (beschikbaar tussen 17u en 22u)

Heppie massage:

Sommige kinderen en volwassenen hebben het moeilijk met het verwerken van prikkels zoals bij ASS, ADHD, hoogsensitiviteit en het syndroom van Down en hebben daardoor meer nood aan een voorspelbare en prikkelarme massage. Om deze kinderen en volwassenen ook eens een moment van rust en ontspanning te geven heeft Helen Lodder daarom de Heppie massage ontwikkeld, speciaal op maat van hen. Er wordt gebruik gemaakt van 3 soorten massages welke apart toegepast kunnen worden of door elkaar:

Diep drukmassage
Strijkmassage
Hand -of voetmassage (met olie)

Meer informatie vindt je op mijn website https://www.roze-vlinder.be
mail ons
0032.494 85 54 18
Kloosterstraat 42
3360 Bierbeek
breng me hierheen