KIMURA SEIKI-SHIATSU
GENT • Seiki Soho betekent letterlijk: Universele Levensenergie Begeleiding en is verder moeilijk te omschrijven, want de beleving primeert en is individueel zodat alle uitleg de ervaring dreigt te doorkruisen.
Als we toch tot een omschrijving willen overgaan, kan je zeggen dat het minimalistisch, zen-like lichaamswerk is. Het is de intuïeve weg van ‘Doen door niet Doen’, de kunst van het wachten, diagnose zonder vragen.

Het doel is om de natuurlijke staat van een persoon of de Gen Ki (oorspronkelijke Ki of gezondheid) te herstellen. Gezondheid is echter geen standaard situatie waarin we iedereen moeten inpassen: Seiki wil niet harmoniseren of in evenwicht brengen maar leidt iemand terug tot zichzelf en zijn eigen innerlijke (helende) krachten.

Gezondheid is geen statisch maar een dynamisch evenwicht: een grillig, complex en moeilijk voorspelbaar gebeuren: de expressie van onze eigen, individuele vorm of... misvorming. Zo streeft het lichaam en de natuur zelf steeds weer naar harmonie en zelfs wat wij ziekte noemen is een uiting van dit natuurlijk proces. Dit inzicht steunt op vertrouwen. Als we dit begrepen hebben, wordt het leven pas echt interessant: ‘Life is a game...’

Seiki Soho is een zeer effectieve techniek die ook kan gebruikt worden om de effecten van Shiatsu en andere manuele behandelingen te verbeteren en te intensifiëren.
Seiki Soho geeft een extra, universele dimensie aan alle vormen van lichaamswerk!

Er worden permanent workshops georganiseerd door Frans Copers, één van de eerste leerlingen van Kishi sensei in Europa.
Elk jaar is er een Internationale Workshop met Kyoko Kishi & Frans Copers.

Behandelingen op afspraak: Shiatsu en Seiki.
Voor alle info:
0478-564866.
franscopers@skynet.be
http://seikisoho.be
mail ons
0032.478 56 48 66
Lange Kruisstraat 6A
9000 Gent
breng me hierheen