KIMURA SHIATSU EN SEIKI INSTITUUT.
GENT • Het Kimura Shiatsu Instituut is een centrum voor de studie en beoefening van Shiatsu (vingerdruk), de Traditionele Oosterse en de Japanse Geneeskunde en levenswijze.

Het werd in 1985 opgericht door Frans Copers met als bedoeling deze kennis in het Westen te verspreiden en mensen op te leiden die deze unieke inzichten om gezondheid te bewaren en te herstellen aan hun cliënten willen meegeven.

Seiki Soho betekent letterlijk: Universele Levensenergie Begeleiding en is verder moeilijk te omschrijven, want de beleving primeert en is individueel zodat alle uitleg de ervaring dreigt te doorkruisen.

Het doel is om de natuurlijke staat van een persoon of de Gen Ki (oorspronkelijke Ki of gezondheid) te herstellen. Gezondheid is echter geen standaard situatie waarin we iedereen moeten inpassen: Seiki wil niet harmoniseren of in evenwicht brengen maar leidt iemand terug tot zichzelf en zijn eigen innerlijke (helende) krachten. http://www.seikisoho.be/

BEHANDELINGEN:
Shiatsu en Seiki kunnen helpen bij een veelheid van functionele en oppervlakkige klachten zoals (lichte) depressies, vermoeidheid, burned out syndrom, hoofdpijn, verteringsproblemen, (vage) rugklachten en dergelijke. Shiatsu kan ook herstel van ernstiger problemen ondersteunen, maar het spreekt vanzelf dat voor gezondheidsproblemen het advies en een diagnose van een arts niet enkel belangrijk, maar zelfs onontbeerlijk en nodig is.


Voor afspraak behandeling en info workshops contacteer ons via : franscopers@skynet.be
of 0478 564 866
mail ons
0032.478 564 866
Lange Kruisstraat 6A
9000 Gent
breng me hierheen