INNER BALANCE
KRUISHOUTEM • Een ontspanningsmassage is in de eerste plaats een fijne manier om te ontspannen en om stress en opgebouwde spanning uit het lichaam te verwijderen zodat jouw lichaam en geest tot rust komen. Zo krijg je nieuwe energie en ben je beter beschermd tegen stress.

Tijdens de massage wordt jouw lichaam met warme olie gemasseerd waardoor spieren ontspannen en pezen, gewrichten en spieren soepeler worden.

Naast het bevorderen van ontspanning en het verlichten van spierspanning, biedt een ontspanningsmassage ook andere voordelen, zoals het verbeteren van de bloedcirculatie en de stofwisseling. Het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Het stimuleert het lymfestelsel, vermindert het stresshormoon, verbetert de slaapkwaliteit en het versterkt het immuunsysteem. Dit alles komt jouw gezondheid ten goede.

Een ontspanningsmassage voelt aan als luxe, maar is eigenlijk een essentieel element in geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zeker als je druk en stress ervaart, kan een massage een belangrijke positieve bijdrage leveren.

-------------

Lichttherapie massage is een unieke behandeling waarbij een ontspannende lichaamsmassage wordt gecombineerd met de helende werking van lichttherapie.

Lichttherapie staat ervoor gekend een heilzame werking te hebben bij spanning, ontsteking en pijnklachten. Het verbetert namelijk de bloedcirculatie, verhoogt de lymfestroom en stimuleert de lichaamscellen op een dieper niveau waardoor ze meer energie krijgen en zich sneller gaan herstellen. Hierdoor gaat het lichaam zich ontspannen, ontstekingen verminderen en pijn wordt verlicht of verdwijnt zelfs volledig.

De combinatie van lichttherapie en massage is een zeer effectieve behandeling indien je spier- of gewrichtspijn, stress, spanning en/of vermoeidheid ervaart.

----------------

Bij onze energetische massage wordt een ontspannende lichaamsmassage gecombineerd met het energetisch in balans brengen van de chakra’s en de auralagen dmv de universele energie. Hierdoor krijgt niet alleen het fysieke lichaam de nodige ontspanning, maar komt er ook stroming op plaatsen waar deze in het lichaam geblokkeerd is.
Winston Churchillstraat 50
9770 Kruishoutem
breng me hierheen